Radio Uzivo

Uslovi korišćenja

Korišćenjem sajta www.radio-uzivo.com prihvatate pravila korišćenja sajta www.radio-uzivo.com. U svakom trenutku zadržavamo pravo promene ovih uslova. Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije u vezi uslova korišćenja slobodno nas kontaktirajte.

radio-uzivo.com je direktorijum radio stanica koje imaju internet streaming link, koji je javno dostupan i može se naći na internetu. Sajt Radio-uzivo.com ne pruža nikakvu vrstu streaminga, skidanja pesama ili slično. Sajt radio-uzivo postoji kako bi posetioci bili u mogućnosti da na jednostavan i brz način imaju informacije o svim radio stanicama koje se nalaze na internetu. Na sajtu je moguće pretražiti radio stanice i slusati trenutni radio program.

Sva prava na radio stanica i linkova koji se nalaze na sajtu pripadaju vlasnicima radio stanica. Sajt Radio-uzivo.com ne polaže nikakva prava na linkove koji se nalaze na sajtu. Ukoliko ste Vi vlasnik radio stanice i želite da Vašu stanicu uklonimo sa našeg sajta slobodno nas kontaktirajte na office@radio-uzivo.com.

Linkovi radio stanica se otvaraju u novom prozoru i Radio-uzivo.com ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj pomenutih sajtova. Radio-uzivo.com nema nikakvu kontrolu nad tim sajtovima i nije odgovoran za njihov sadržaj. Klikom na link na svoj rizik otvarate pomenute sajtove.

Pristup sajtu radio-uzivo.com je besplatan i ne naplaćuje se ni na koji način.

Povratak na početnu stranu